pirmdiena, 2016. gada 1. februāris

Ātrie kredīti

Kas ir ātrie kredīti?

     Ātrie kredīti internetā ir kredīti, kurus cilvēks var ļoti ātri un vienkārši aizņemties – pāris klikšķos un pāris minūtēs. Pārsvarā tie ir īstermiņa aizdevumi, kas radušies neplānotu izdevumu segšanai, negaidītos gadījumos, kad nepieciešama nauda, bet līdz algai vai nākošajiem ienākumiem vēl jāgaida. Tas var būt jebkāds gadījums, jebkuram mērķim, kad vienkārši vajadzīga nauda, bet tās nav uz doto mirkli. Parasti ātros kredītus izsniedz ne-banku kredīta iestādes ar licenci, kas atbilst LR likumdošanai.


Kā var aizņemties ātros kredītus?

     Ātros kredītus internetā var aizņemties ar jebkuru mūsdienīgu ierīci, ar kuru var ieiet internetā, tas var būt dators, telefons vai planšetdators. Lai aizņemtos kredītu, viss, kas nepieciešams ir aizpildīt pieteikuma formu, izvēlēties summu, apmaksas termiņu, reģistrēties. Jums jābūt vismaz 18 gadus vecam Latvijas pastāvīgam iedzīvotājiem ar jebkāda veida ienākumiem un kontu kādā no Latvijas bankām.

Ieguvumi aizņemoties ātros kredītus internetā.

     Aizņemoties ātro kedītu Jums nebūs jāiziet no mājas, jāparaksta nekādas papīra kaudzes, nebūs nevienam nekas jājautā. Nav no kā aizņemties, negribās prasīt kaimiņam, radiniekam, lai nerastos lieki jautājumi? Tad ātrais kredīts ir tieši tas, kas vajadzīgs. Kā arī – lielākā daļa aizdevēju pirmo kredītu piedāvā atdot tik, cik aizņēmāties, nepārmaksājot, pat bankas neaizdot par velti! Vēl noderīgi ir tas, ka pastāvīgajiem klientiem tiek piedāvātas atlaides aizņemoties ātkārtoti, arī dažādas svētku akcijas ar īpašiem nosacījumiem.

Kā atmaksāt ātros kredītus?

Atmaksāt ātros kredītus ir tik pat vienkārši, cik aizņemties – ar pārskaitījumu kredīta iestādei.

Ko darīt, ja radušās grūtības atdot kredītu laikā?

     Ja radusies šāda situācija, tad uztraukumam nav pamata, jo kredītu var pagarināt uz noteiktu termiņu tik bieži, cik vien vēlies, samaksājot papildus naudu. Dažas iestādes piedāvā kredītu atmaksāt vairākās daļās – iepriekš vienojoties.

Kas notiks, ja kredīts netiks atdots laikā?

     Ja ātrie kredīti netiek atdoti laikā, tad var uzkrāties nevēlami soda procenti par katru kavēto dienu, var tikt sabojāta Jūsu kredītvēsture, kas apgrūtinās iespēju arī turpmāk aizņemties, kā arī, lieta tiks nodota kredītpiedzinējiem.

Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas spējas atdot aizdevumu! Jebkurš kredīts ir finansiālas saistības!