ceturtdiena, 2016. gada 5. maijs

Patēriņa kredīti internetā

Patēriņa kredīts ir kredīts, kurus cilvēki aizņemas uz ilgāku laiku, vairāk nekā uz mēnesi, parasti tas ir aizdevums no 3 mēnešiem līdz 5 gadiem, atkarīgs, cik daudz esat spējīgs katru mēnesi atmaksāt, jo garāks kredīta termiņš, jo mazāka ikmēneša maksa. Maksimālo kredīta summu nosaka, izvērtējot Jūsu ikmēneša ienākumu apmēru.
Kredītu var izmantot jebkuram mērķim – sadzīves preču iegādei, mašīnas iegādei, apkopei, dzīvokļa pirkšanai, remontam, ceļojumam, kaut kam tādam, par ko jau sen esat sapņojis – ļauj sapņiem piepildīties un kļūt reāliem!

Kā var aizņemties patēriņa kredītu?
Patēriņa kredītam var pieteikties internetā aizpildot formu - ikviens Latvija Republikas iedzīvotājs, kas sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu, tajā skaitā, arī pensionēšanās vecumu sasniedzis iedzīvotājs, ar regulāriem un pierādāmiem jebkādiem ienākumiem.
Parasti patēriņa kredīti internetā tiek piešķirts bez galvotāja, bez izziņas no darba vietas, bez ķīlas, bet jāpatur prātā, ka jebkurš klients un jebkurš gadījums tiek izskatīts individuāli. Katrai izdevēja iestādei ir savi noteikti kritēriji.
Ieguvumi aizņemoties patēriņa kredītu internetā.
Pirmkārt, ātri un ērti noformējams!
Aizņemoties patēriņa kredītu internetā Jūs iegūsiet kredīta atmaksas termiņu pēc Jūsu izvēles, iegūsiet fiksētu ikmēneša maksu, varēsiet pirms termiņa dzēst kredīta summu bez soda procentiem. Aizņemties patēriņa kredītu ir izdevīgāk, nekā aizņemties ātro kredītu uz mēnesi, precentu likmes dēļ, kura patēriņa kredītam būs krietni mazāka.

1 komentārs:

  1. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst