pirmdiena, 2016. gada 14. marts

Ātrie kredīti uz diviem gadiem

Ātrie kredīti uz 24 mēnešiem ir kredīti, kurus ir iespējams aizņemties ar termiņu līdz pat 24 mēnešiem, tādējādi iegūstot garāku apmaksas termiņu un mazāku ikmēneša maksu!

Vai Jums ir bijusi vajadzība aizņemties lielāku summu uz ilgāku laika periodu, nekā uz vienu mēnesi? Ja atbilde ir pozitīva, tad šis aizdevums būs labākais variants Jums! Kāpēc būt saspringtam un aizņemties uz mēnesi, ja varat aizņemties uz ilgāku laika posmu un neuztraukties, ka kredīts būs jāatmaksā vienā maksājumā un viss uzreiz!? Vairums ātro kredītu sniedz iespēju aizņemties kredīta summu līdz 500 euro, no vienas dienas līdz vienam mēnesim, bet ātrie kredīti uz 24 mēnešiem dos iespēju aizņemties aizdevuma summu no 50 līdz 3000 euro līdz pat diviem gadiem.

Parasti kredīts tiek piešķirts bez ķīlas, bez galvotāja, bez izziņas no darba vietas, bet jāatceras, ka tiks izvērtēta Jūsu kredīta vēsture, bet proti, katrs klients un gadījums tiek izvērtēts individuāli. Ir gadījumi, kad kredītu izsniedz arī ar sabojātu kredītvēsturi vai esošiem parādiem.

Ātrais kredīts uz 24 mēnešiem Jums ir pieejams, ja esat vismaz 18 gadus vecs Latvijas pastāvīgs iedzīvotājs, arī pensionēšanās vecumu sasniedzis, ar jebkādiem ienākumiem, kā arī Jums ir mobilā tālruņa numurs un bankas konts kādā no Latvijas bankām.

Kāpēc aizņemties ātros kredītus uz 24 mēnešiem?

Aizņemties ātros kredītus uz 24 mēnešiem ir ļoti ātri un ērti, jo nauda Jūsu kontā būs pāris minūšu laikā, tik pat ērta arī kredīta atmaksa. Kredīta atmaksas termiņš ir līdz 24 mēnešiem ar fiksētu ikmēneša un procentu maksu. Brīvs kredīta lietošanas mērķis, jebkurām Jūsu vajadzībām, pilnīgi konfidecionāli. Jebkurā laikā atmaksājams aizdevums – pirms termiņa, bez liekiem soda procentiem un soda naudām.

Svarīgi! Atceries! Aizņemieties ātro kredītu uz 24 mēnešiem atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt kredītu, jo jebkurš aizdevums ir finansiālās saistības! Jebkurš neatmaksāts kredīts var liegt Jums iespēju aizņemties atkārtoti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru