pirmdiena, 2016. gada 14. marts

Kas ir kredītlīnija?

Kredītlīnija ir īstermiņa aizdevums – sākot no viena mēneša līdz diviem gadiem, plānotu un neplānotu izdevumu segšanai – līdz 3000 EURO. Aizņemoties noteiktu aizdevuma summu, varat to izmantot uzreiz vai pa daļām – pakāpeniski.
Vai vēlaties papildus maciņu kabatā, kas noderēs dažādākajās, neparastākajās, neparedzamākajās dzīves situācijas? Vēlaties justies brīvi un droši – laikā starp darba avansu vai algu? Tad kredītlīnija būs īstais risinājums, jo kredītlīnija sniegs Jums iespēju ikdienas tēriņiem vai pirkumiem izmantot jau beigušos naudu.
Lai aizņemtos kredītlīnju Jums ir jābūt vismaz 18 gadus vecam, Latvijas pastāvīgajam iedzīvotājam ar jebkādiem ienākumiem, kā arī nepieciešams mobilā tālruņa numurs un bankas konts kādā no Latvijas bankām.

Kāpēc aizņemties kredītlīniju?

Picture
 Kredītlīniju ir ātri un ērti noformēt; kredītlīnijai ir fiksēta zemāka procentu likme, nekā ātro kredītu aizdevēju piedāvātā; jāmaksā tikai par reāli izmantoto naudu; kredītlīnijas termiņš ir pēc Jūsu izvēles; kredītlīnijas ietvaros vari izvēlēties pats, cik un kā izmantot piešķirto aizdevumu; kredītlīnija dod iespēju arī atmaksāt aizdevumu pirms termiņa, bez piemērojamiem soda procentiem; iespēja kredītlīnijas līguma ietvaros, jau atdoto naudu, izmantot atkārtoti.

Kā atmaksāt kredītlīniju?

Atmaksāt kredītlīnijas aizdevumu varat katru mēnesi pārskaitot minimālo ikmēneša maksu, pēc sastādītā līgumu par maksājuma grafiku. Savukārt, atmaksājot vairāk, nekā minimālo maksu, samazinās turpmāko mēnešu minimālā maksājuma  summa, kā arī aizdevuma procenti un aizdevuma kopējās izmaksas. Jūs varat aizņemties atkārtoti, pēc katra maksājuma veikšanas, kredītlīnijas termiņa, limita un līguma ietvaros.
Picture
Aizdevums var tikt atteikts, bez jebkāda paskaidrojuma, ja persona nav pilngadīga, ja klientam ir kavēti maksājumi, ja ir sabojāta kredītvēsture, ja norādīti neprecīzi klienta dati pieteikumā. Svarīgi!  Atceries! Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas aizdevumu atmaksāt, jo jebkurš aizdevums ir finansiālas saistības!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru