otrdiena, 2016. gada 24. maijs

Ātrie kredīti internetā

Ātrie kredīti ir ātrie kredīti internetā, kurus var saņemt pāris minūšu laikā – izmantojot datoru, mobilo telefonu vai planšetdatoru, aizpildot pieteikumu noskatītajam kredītam. Parasti tie ir īstermiņa aizdevumi, neilgam laikam, kas radušies neplānotās situācijās. Ja nepieciešams, ir arī iespēja aizņemties ilgtermiņa aizdevumus, kas paredzēti ilgākam laika periodam.

Ir vairāki ātrie kredīti - bezprocentu kredīti, ilgtermiņa kredīti, kredīti uz 24 mēnešiem, kredīti no 18 gadiem, kredītlīnija, kredīti bez darba vietas, kredīti ar sabojātu kredītvēsturi, kā arī -  patēriņa kredīti.
Kredītiestādes, kas izsniedz minētos aizdevumus ir ieguvušas kredītdevēju licenci, kas atbilst LR likumdošanai.
Aizņemoties ātros kredītus internetā nebūs vajadzības pamest savu mitekli, parakstīt līgumus, nebūs vajadzīga izziņa no darba vietas, kā arī nebūs kādam kaimiņam vai radiniekam jāprasa aizdevumu – pavisam konfidenciāli, bez liekiem jautājumiem, jo viss notiek attālināti.
AIZŅEMTIES ātros aizdevumus internetā ir viegli un ātri, tas ir ērti noformējams, kā arī Jums ir iespēja brīvi izvēlēties aizdotā kredīta mērķi. Lielākoties - pirmais aizdevums tiek pieškirts bez maksas, pastāvīgajiem klientiem tiek piedāvātas regulāras atlaides atkārtotiem aizdevumiem. Iespēja pirms termiņa dzēst kredīta summu, bez soda procentiem (atmaksas summu veido pamatsummas un procentu maksājums).

Lielākā daļa ātro kredītu tiek piešķirti bez ķīlas, bez galvotāja, bez izziņas no darba vietas, bet jāatceras, ka katrs klients un gadījums tiek izvērtēts individuāli, kā arī tiks novērtēti Jūsu ikmēneša ienākumi un to stabilitāte.
Ātrajiem aizdevumiem var pieteikties ikviens Latvijas Republikas iedzīvotājs, kas ir 18+ gadu vecs, arī pensionēšanās vecumu sasniedzis, ar regulāriem un pierādāmiem ienākumiem.

Kredītu jeb aizdevumu var atteikt, ja persona kas aizņemas ir nepilngadīga vai klientam, kas vēlas saņemt aizdevumu ir kavēti maksājumi, vai arī, ja Jums ir sabojāta kredītvēsture, kā arī, ja esat norādījuši kļūdu pieteikumā, norādot neprecīzus datus. Ja nepieciešamības gadījumā nav ķīlas, izziņa no darba vietas, galvotājs.
Ja radušās problēmas ar kredīta atdošanu, ja aizdoto summu nespējat laicīgi atdot, tad ir iespēja kredītu pagarināt, par papildus summu uz Jums vajadzīgo laika periodu. Pretējā gadījumā – tiks piešķirti soda procenti par katru kavēto darba dienu. Bet, ja netiks pildīti līguma nosacījumi – kredīta devējs patur iespējas vērsties pie kredītu parādu piedzinēju firmām, kā arī tiesā, ko noteikti aizdevējam arī darīs, tādējādi tiks sabojāta Jūsu kredītvēsture, kas turpmāk sarežģīs kredīta, līzinga un citu šāda veida pakalpojumu saņemšanas procesus nākotnē.
Atceries, pirms aizņemies!

Jebkurš kredīts ir finansiālas saistībās, tāpēc izvērtē savas iespējas atmaksāt kredītu, tāpēc aizņemies atbildīgi!

1 komentārs:

  1. Drošu un tūlītēju aizdevumu.
    Man ir kapitāls, kas tiks izmantotas, lai piešķirtu īpašu aizdevumu
    īstermiņā un ilgtermiņā no 2000 eiro līdz 1000000 EURO ikvienam
    nopietni vēlas šo aizdevumu. 3 % procentu gadā saskaņā gatavs summu, jo
    tiek īpaši es esmu nav pārkāpj augļošanu akts. tu vari
    no 3 līdz 25 gadiem, atkarībā no gatava atmaksāt Maxim. Tas ir, lai jūs varētu redzēt
    ikmēneša maksājumiem. Es aicinu tikai apstiprinājumu par parādu
    ar roku sertificētu un arī daži dokumenti jāiesniedz.
    robertogiroux123@Gmail.com

    AtbildētDzēst